U bevindt zich hier: Home > Nieuws

Nieuws & ACTIES


Okkerman Techniek
Hoenzadrielsedijk 2c
5333 PA Hoenzadriel
T. 0418 - 63 74 01
F. 0418 - 63 74 02
M. 0628 - 63 43 30
E. info@okkermantechniek.nl
I. www.okkermantechniek.nl


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PROFITEER NU VAN ONZE ZOMERACTIE MET WINTERMACHINES!

AANTREKKELIJKE KORTINGEN BIJ AFNAME IN JUNI / AUGUSTUS 2011!

Zijn uw wintermachines aan vervanging toe of bent u op zoek naar uitbreiding van uw wintermachinepark? Profiteer dan van juni tot en met augustus 2011 van onze aantrekkelijke actie. Indien u nu een wintermachine uit ons actie-assortiment afneemt, profiteert u van kortingen tot wel 20%.

Op dit moment hebben wij diverse sneeuwschuivers, sneeuwploegen, zoutstrooiers, vloeistofstrooiers en zoutmixers op voorraad die wij door een inkoopkorting nu aan kunnen bieden met een aantrekkelijke korting!

Sneeuwschuivers en sneeuwploegen
Er is keuze uit diverse machines variërend in breedte van 2,00 m tot 3,30 m. De sneeuwschuivers en -ploegen zijn geschikt voor montage op heftrucks, tractoren en dinplaatsysteem.

Zoutstrooiers
In ons actie-assortiment bieden wij combi-strooiers van 1 tot 11 m³ aan. Deze zijn uitgevoerd in motorhydraulisch of PTO-hydraulische aandrijving. Daarmee zijn ze geschikt voor zowel getrokken als opzetsysteem.

Vloeistofstrooiers
Na de zoutschaarste van afgelopen winters zijn vloeistofstrooiers een hot item in de gladheidbestrijding. Okkerman Techniek heeft een jarenlange ervaring met vloeistofstrooien. Maak nu kennis met dit revolutionaire vloeistofstrooisysteem tegen een aantrekkelijke prijs en laat u overtuigen door het fantastische en kostenbesparende strooiresultaat!
Tijdens onze zomeractie profiteert u van een aanbieding op vloeistofstrooiers met een tankinhoud van 25  tot 11000 liter.

Zoutmixers
Wilt u onafhankelijk zijn voor het mengen van uw zout, dan zijn onze zoutmixers een uitkomst. Deze zijn geheel uitgevoerd in RVS 316. Bovendien zijn onze zoutmixers voorzien van een programmeerbaar mengsysteem. Tevens voorzien van een tankvulpompaansluiting, die u direct aan de strooier kan koppelen zodat u makkelijk kunt werken.

Neem voor meer informatie en de actievoorwaarden contact op met Harrie Okkerman.
Bel op T. 06-28 63 43 30 of stuur een e-mail naar info@okkermantechniek.nl.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
OKKERMAN TECHNIEK DEALER VOOR NEDERLAND VAN ASSALONI WINTERMACHINES
TOPKWALITEIT SNEEUWSCHUIVERS & ZOUTSTROOIERS UIT ITALIËAssaloni TN sneeuwschuif

Okkerman Techniek is een partnerschap met Assaloni aangegaan, waardoor wij als dealer voor de Nederlandse markt de Assaloni wintermachines kunnen leveren en er service op kunnen geven.

Assaloni - 85 jaar kwaliteit in wintermachines
Assaloni staat voor 85 jaar ervaring op het gebied van weg- en wintermachines. Met deze ervaring hebben zij talloze producten ontwikkeld, waaronder een gepatenteerd hef- en stabiliteitsysteem en een compacte, radiografisch bestuurbare electro-hydraulische unit. 

Programma van Assaloni
Okkerman Techniek levert alle sneeuwschuivers van 1,5 m tot 6,60 m en zoutstrooiers (tevens vloeistofstrooiers) van 0,5 m³ tot 9 m³ van Assaloni.   

Kijk op de website van Assaloni of op deze website onder Machines!
 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
NIEUW! DE ACCUSPROEIER DM - COMPACTE & GELUIDSARME GLADHEIDBESTRIJDING

De Accusproeier DM van Okkerman Techniek is een compacte, geluidsarme sproeiwagen waarmee u (preventief) gladheid kunt bestrijden op plaatsen die niet begaanbaar zijn voor strooiwagens.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan winkelgebieden, voet- en fietspaden, fietsenstallingen, brandgangen, bushalten, perrons, tankstations, entrees bij openbare instellingen, bruggen, etc.
De sproeiwagen is direct inzetbaar. Doordat het RVS-frame is voorzien van een kwalitatief hoogwaardige gelaccu, is er geen extra aandrijving nodig. De Accusproeier DM is dus altijd inzetbaar!

Sproeien i.p.v. strooien
De Accusproeier DM wordt geleverd met dooimiddel op basis van natrium. Dit blijft 24 uur lang werkzaam op de plaats waar het aangebracht is, tot een temperatuur van -15°C. Het kan dus ook preventief aangebracht worden! Zelfs sneeuw smelt als sneeuw voor de zon; sneeuwruimen behoort hiermee voorgoed tot het verleden. De vloeibare natrium verstuift niet, zodat er ook geen resten tussen bijv. deuren en gebouwen achterblijven en terreinen en gebouwen minder vervuild raken. Bovendien breekt natrium makkelijker af, waardoor het milieu gespaard blijft.
Het dooimiddel zit in een 20 l tank, waarmee ca. 1500 m² bevloeid kan worden. Is de tank leeg, dan kan deze eenvoudig omgewisseld worden met een nieuwe volle tank. Gemak dient de mens!

Voordelen
Compacte uitvoering
• Gebruiksvriendelijk
• Onderhoudsvrij
• Geluidsarm
• Lange levensduur
• Inzetbaar op onbegaanbare plaatsen
• Geen extra aandrijving nodig
• Ook ideaal toepasbaar in combinatie met andere vloeistoffen
(bv. met water -voor het bevloeien van jonge aanplant-
of met bestrijdingsmiddelen -voor het tegengaan van ongedierte-, etc.)

Vanzelfsprekend kan de Accusproeier DM volledig op maat gemaakt worden.
Neem voor de mogelijkheden of voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Heeft u andere vragen of wilt u advies? Ook dan staan wij u graag te woord!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Artikel Okkerman Techniek in het Brabants Dagblad (29-2-2008)


  • Artikel over Okkerman Techniek in het Brabants Dagblad (29-02-2008)