U bevindt zich hier: Home > Gladheidsbestrijding > Strooimiddelen

Gladheidbestrijding - Strooimiddelen


Okkerman Techniek
Hoenzadrielsedijk 2c
5333 PA Hoenzadriel
T. 0418 - 63 74 01
F. 0418 - 63 74 02
M. 0628 - 63 43 30
E. info@okkermantechniek.nl
I. www.okkermantechniek.nl


Okkerman Techniek bevloeit uw terrein met natrium ter voorkoming van gladheid. Dit dooimiddel is preventief toe te passen, dus vóórdat het gaat vriezen of er sneeuw valt. Het voorkomt dat er gladheid ontstaat. Onze jarenlange ervaring in de gladheidbestrijding heeft aangetoond dat deze techniek het beste resultaat oplevert.

Voordelen
Natrium heeft als voordeel dat het 12  tot 48 uur lang (afhankelijk van de verkeersintensiteit) werkzaam blijft op de plaats waar het aangebracht is. De vloeibare natrium verstuift niet, zodat er ook geen resten tussen bijv. deuren en gebouwen kunnen achterblijven. Uw terrein en gebouwen raken daardoor minder vervuild. Bovendien breekt natrium makkelijker af, waardoor het milieu gespaard blijft.

Andere voordelen van dit dooi-/strooimiddel:


  • Het is beter voor het milieu dan het conventionele strooimiddel zout, omdat het 75% minder zout verbruikt. Daarnaast breekt het makkelijker af.
  • Het is efficiënter in gebruik omdat vrijwel iedere millimeter van het gesproeide oppervlak wordt geraakt.
  • Het is leverbaar in jerrycans, wat naast de eenvoudige opslag als voordeel heeft dat het makkelijk afsluitbaar is.
  • Het is lang houdbaar (tot 1 jaar na opening van de jerrycan).
  • Het is makkelijk verstrooibaar; voor kleine hoeveelheden/thuistoepassingen volstaat iets simpels als een gieter al. Voor bedrijfsterreinen en andere grotere oppervlakken heeft Okkerman Techniek diverse machines beschikbaar.  
  • Natuurlijk kunnen wij u ook het strooimiddel leveren.

Machines
Voor het aanbrengen van het dooi-/strooimiddel op wegen en terreinen heeft Okkerman Techniek ook zelf machines ontwikkeld. Deze machines hebben een modulaire opbouw, waardoor zij toepasbaar zijn op elk voertuig. Bovendien bevatten de machines weinig draaiende delen, waardoor er minder onderhoud nodig is. Dit levert vanzelfsprekend lagere kosten op!

Wilt u meer informatie, bel of mail ons dan. Wij leggen u graag de voordelen uit van natrium als vloeibaar strooimiddel. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor onderhoud en service aan wintermachines als zoutstrooiers, sneeuwploegen en sneeuwschuiven.