U bevindt zich hier: Home > Gladheidsbestrijding

Gladheidbestrijding


Okkerman Techniek
Hoenzadrielsedijk 2c
5333 PA Hoenzadriel
T. 0418 - 63 74 01
F. 0418 - 63 74 02
M. 0628 - 63 43 30
E. info@okkermantechniek.nl
I. www.okkermantechniek.nl


Preventieve gladheidbestrijding
”Voorkomen is beter dan genezen” is een veel gehoord gezegde. Dit cliché geldt ook op het gebied van vorst, ijzel, sneeuw en andere winterse ongemakken. Om uw terrein goed begaanbaar te houden in de wintermaanden, zal de gladheid preventief bestreden worden.
Op deze manier komt u niet voor verrassingen te staan op het moment dat deze winterse ongemakken hun intrede doen. Denk bijv. aan voertuigen die door gladheid hinder ondervinden of een ongeval op uw terrein veroorzaken.

Werkwijze
Wanneer er sprake is van een dalende temperatuur naar het nulpunt onderneemt Okkerman Techniek -zonder dat u één telefoontje hoeft te plegen- een preventieve bevloeiingsactie in de avond. Op deze manier kan er bij opvriezen ‘s nachts en in de ochtend geen gladheid ontstaan. Overigens staan wij ook tijdens zon- en feestdagen voor u paraat!

Okkerman Techniek bevloeit uw terrein met natrium ter voorkoming van gladheid. Onze jarenlange ervaring in de gladheidbestrijding heeft aangetoond dat deze techniek het beste resultaat oplevert.

Voordelen
Natrium heeft als voordeel dat het 24 uur lang werkzaam blijft op de plaats waar het aangebracht is. De vloeibare natrium verstuift niet, zodat er ook geen resten tussen bijv. deuren en gebouwen kunnen achterblijven. Uw terrein en gebouwen raken daardoor minder vervuild. Bovendien breekt natrium makkelijker af, waardoor het milieu gespaard blijft.

Tot slot
Okkerman Techniek is lid van de Metaalunie, waarvan u op aanvraag de voorwaarden kunt ontvangen.
Onze jarenlange ervaring in de branche in combinatie met de kennis zorgt ervoor dat u erop kunt vertrouwen dat uw gladheidbestrijding bij ons in goede handen is.

Heeft u nog vragen, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord!